Refresh


home : Voetbal : Eerste klasse B : Speeldag 2


Lierse wist een dubbele achterstand uit en verovert opnieuw een punt

Lierse maakte een 0-2-achterstand goed.

zo 13/08/2017 - 17:55 Lierse heeft net als op de openingsspeeldag 2-2 gelijkgespeeld. Tegen Beerschot Wilrijk keek de thuisploeg aan tegen een 0-2-achterstand. Pas in de 90e minuut scoorde Binst de gelijkmaker.

Lierse SK 2
Beerschot Wilrijk 2

einde

Na een geruisloos begin waren het de bezoekers die de eerste prikjes uitdeelden in Lierse. Van Hamel hield eerst nog goed stand, maar op een elfmeter van Losada moest hij zich net voor het halfuur toch een eerste keer gewonnen geven.

Die penalty kwam er na een overtreding van Camargo; De nieuwe verdediger ontpopte zich tot de schlemiel van de eerste helft want ook bij de tweede goal van Losada ging hij niet vrijuit. Na een blunder van de Braziliaan verdubbelde een efficiënt Beerschot Wilrijk de voorsprong.

Lierse rechtte ondanks de dubbele achterstand de rug en op slag van rust was het bingo. Bourdin maakte de aansluitingstreffer en dat inspireerde de thuisploeg om na de pauze ten aanval te trekken. Lierse zette hoog druk, maar de bezoekers gaven niet veel weg.

Placca en Van Hyfte kregen nog grote kansen om de wedstrijd te beslissen, maar lieten dat na. En net voor affluiten brak dat Beerschot Wilrijk zuur op. Binst schoot Lierse op gelijke hoogte. Net als tegen OH Leuven op de eerste speeldag kwam Lierse dus terug van een achterstand om zo nog een punt uit de brand te slepen.

Wedstrijdgegevens

Doelpunten: 28' Losada 0-1, 40' Losada 0-2, 45' Bourdin 1-2, 90' Binst 2-2

Wedstrijdverloop

  1. 17:58 Einde
  2. 17:07 Start tweede helft
  3. 16:53 Rust
  4. 16:02 Start eerste helft